2009. augusztus 9., vasárnap

Technikai részletek

Hol lesz és hány órakor a szegedi koncert?


Szeged belvárosában, a Százszorszép Gyermekház műemlék jellegű Dísztermében (Kálvin tér 6.) csendül fel végre Szegeden is Fellegi Ádám előadásában az Állatok farsangja a koncertsorozat első állomásaként. Fél 10-kor az ifjabbakat, illetve a korán kelőket várjuk, a 11 órás előadáson pedig a nagyobbakat. Az előadás kb. 1 órás, a darab rövidebb, de ezen kívül is hallhat a közönség zongoramuzsikát, pl. Mozartot, vagy akár ragtime-ot, a gyerekek hangulatától függően.

Mi történik akkor, ha kettő vagy több gyermeked van? A nagyobbaknak azért nem kell egyedül a későbbi előadásra menni, nyugodtan válasszátok ki azt az időpontot,amely a családnak a legkényelmesebb. A nagy és kicsi besorolás inkább irányadó jellegű.


Hogyan jelentkezhetek?


Jelentkezés kizárólag a gyerekkoncert kukac gmail pont com email címen lehetséges. Kérlek, írd meg, hány felnőtt és hány gyerkőc jön (pontos létszám), mi a neved, email címed és telefonszámod (ahol bármilyen változás esetén SOS elérhetlek), melyik időpontra jelentkezel, van-e egyéb kérdésed, kívánságod.

Magadnak és gyermekednek külön jegy jár, az áruk megegyezik az egyszerűség kedvéért. A helyszínen már nem lehet jelentkezni!

Kecskeméten április végén 2 nap alatt betelt mindkét előadás, ezért érdemes minél előbb jelentkezni, hogy biztos legyen a helyed.

Miért fontos e-mailben jelentkezni minél előbb?

Mert korlátozott a férőhely, és csoportos jelentkezések hamar betöltik a termet.

Ha olyan kérdésed van, amire nem leled a választ itt a blogon vagy emailen már késő lenne megkeresni, akkor hívj fel a 30 409 8990 számon vagy Skype-on is üzenhetsz a krisztavoros névre, igyekszem mielőbb felvenni a telefont és/vagy reagálni az üzenetre, ahogy a gyerekeim engedik.


Mi történik, ha közbejön valami?


Ilyenre még gondolni sem szabad, különben tényleg megtörténik… De tényleg, inkább éljétek át otthon minél többször gondolatban, hogy már a koncerten vagytok és hallgatjátok, nézitek a különleges előadást. Ha a pozitív gondolkodás és minden elővigyázatosság ellenére nem tudtok jönni, SOS írj egy emailt a gyerekkoncert kukac gmail pont com email címre, hogy a várólistán levőknek azonnal tudjak szólni (ez Kecskeméten jól bevált módszer).

Ha átadnád barátodnak a jegyeiteket, akkor is írj, kérlek, barátod adatainak (név, telefon, email, létszám) megadásával, mert ez a lista szempontjából fontos, ld. alább.

Vagy ha már nagyon utolsó pillanat (koncert előtti este, akkor hívj telefonon a fenti számon vagy skype-on), hogy tudjak intézkedni még.


Hol kapom meg a jegyeket?


Mivel a jegyek a helyszínen kaphatók, kérlek, gyertek időben, és hozzatok pont annyi pénzt (fejenként 1200 Ft-ot), amennyi jegyet kértetek, hogy minél hamarabb végére érjünk a formaságoknak és kezdődhessen a muzsika.

A jegyek árát nagyon barátságosan állapítjuk meg, moziba menni többe kerülne a pároddal, és jóval többe, ha a fővárosba kellene utaznod Fellegi úr koncertjére.

Ajándékozhatod szülinapra vagy névnapra, a nagyi is meglepheti vele kisunokáját!

A művész úrnál nyomtatott formában meg lesz a jelentkezők listája, a listán szereplők tudják megvenni a jegyeket a keveredések elkerülése érdekében és azért, mert így igazságos, hiszen ha bármi közbejött volna, úgyis szóltál és a várólistán reménykedők élvezhetik a koncertet.


Jegy a következő koncertre?


Miért érdemes ügyelni a jelentkezésre, esetleges lemondásra? Azért, mert azok között a jelentkezők között, akik valóban el is jönnek, kisorsolunk egy jegyet a következő koncertre. A sorsolás a koncertet követő héten történik számítógépes formában véletlenszerű kiválasztással, az eredményről emailben értesítem a nyertest.


Evés-ivás, dínomdánom…


Te tapasztaltad már, hogy gyerkőcöd jobban eszik-iszik, amikor társaságban van? S ha egyik megéhezik, vagy egyáltalán csak ennivalót, innivalót lát, azonnal a többi is rákap? Ez otthon rendben is van, egy nagy koncertteremben már problémás lehet, ha minden gyerek egyszerre akar elkezdeni enni. Ugye, meg tudod oldani, hogy koncert előtt falatozzon gyermeked és utána is legyen nálad harapnivaló? Semmiképpen sem mondom, hogy tilos lenne az evés-ivás, csak javasolni szeretném, hogy inkább előtte-utána oldd meg. Éhen vagy szomjan nem halhat természetesen senki, és azt is tudom, hogy a nagy izgalmak közepette jól jöhet egy kis innivaló… Biztos vagyok benne, hogy minden édesanya megtesz minden tőle telhetőt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése