2009. október 25., vasárnap

Élménybeszámoló a kecskeméti Állatok farsangjáról

Már egy hónap is eltelt azóta, hogy az Állatok farsangja felcsendült az ÉZI-ben Fellegi Ádám tolmácsolásában, de Gellért nap mint nap emlegeti. A Te gyermeked is jó szívvel gondol vissza erre a hangversenyre? Írd meg néhány mondatban, kérlek, hogyan szoktátok emlegetni a koncertet, milyen nyomokat hagyott bennetek.



Olyan jó volt látni, ahogy a gyerekek önfeledten táncolnak, nézik az állatokról készült képeket, különösen a "röhögő" szamár aratott nagy sikert:-) Némelyik kép azonban még félelmet keltett a kisebbekben, hiszen nincsenek erőszakhoz szokva, még ha a természet törvényei is ezek.

A következő koncert a rögtönzött közvélemény-kutatás alapján november 21-én lesz, és mivel Szegeden másik termet kell keresni, így ismét délelőtti időpontok közül lehet választani. A koránkelőknek, illetve koránfekvőknek fél 10-kor, a többieknek 11-kor kezdődik az előadás.
Ezúttal karácsony előtt a Varázsfuvola elevenedik meg a vásznon, mesében és a billentyűkön, szép ráhangolódás a közelgő ünnepekre. Decemberben és januárban nem lesz koncert, hanem majd csak februárban, erről is fogok majd írni.

Ahogy a szegedi koncertről is feltettem képeket, a kecskemétiről is szeretném megosztani a fotókat, remélem, jól érzékelteti a hangulatot azoknak is, akik ott voltak, és azoknak, akik most szeretnének jönni novemberben. Feledhetetlen az élmény, érdemes eljönni!
Jelentkezés továbbra is emailben történik a főcím alatti elérhetőségen.

Ahogy ígértem, a koncerten résztvevők sorsoláson vettek részt egy jegyért a novemberi hangversenyre, a nyertes a random.org véletlenszám generáló segítségével Borbás Dóri lett, gratulálok neki ezúton is:-)

Ha bármi kérdésetek van, továbbra is bátran forduljatok hozzám emailen vagy telefonon, és jelentkezzetek a novemberi koncertre, ebben az évben utoljára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése